Η νέα “σαπουνόπερα” με Ρομπέρζ!!!

Πληροφορίες για το νέο σίριαλ Ρομπέρζ - Απόλλωνα

Πολλά έχουν ακουστεί και άλλα τόσα έχουν γραφτεί για το θέμα που προέκυψε με Ρομπέρζ – Απόλλωνα.

Το lemesosinsports.com, σε συνέχεια του άρθρου, Παίζετε ΝΕΑ “σαπουνόπερα” με παίκτη μεγάλης ομάδας, σας μεταφέρει όλο το σκηνικό που έχει εξελιχθεί με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ και τον Απόλλωνα.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχει συλλέξει η ιστοσελίδα μας, το νέο στόρι χρονολογείται από τον περασμένο Ιανουάριο, όπου η τουρκική Κάισερισπορ, έδειξε ενδιαφέρον για τον Γάλλο αμυντικό του Απόλλωνα. Τότε η απάντηση που πήραν οι τούρκοι από τον στενό συνεργάτη του Νίκου Κίρζη, Πέτρο Κονναφή, ήταν αρνητική. Αυτό που μεταφέρθηκε στην Κάισερισπορ ήταν πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται όσα και να προσφέρουν και έτσι οι τούρκοι δεν προχώρησαν ποτέ σε επίσημη πρόταση για απόκτηση του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος του Απόλλωνα είχε συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή όπου συζητήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του. Από την πλευρά του ο Ρομπέρζ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Ο διοικητικός ηγέτης των “γαλάζιων” τότε, είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Γάλλο, ο όποιος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022, για νέο κλειστό συμβόλαιο 2 χρόνων, μέχρι το 2024.

Οι δύο πλευρές είχαν ξανά επαφές, αρχές Ιουνίου και εκεί είναι που σκάλωσε η κατάσταση. Στην συνάντηση για ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου, του μεταφέρθηκε ότι η επιθυμία του Απόλλωνα είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, με τον όρο ότι την φετινή χρονιά θα πρέπει να αγωνιστεί στο 75% των παιχνιδιών για να ισχύει η ανανέωση.

Εκεί ακριβώς ήταν που ο Ρομπέρζ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, αφού τον Ιανουάριο προφορικά του προσφέρθηκε 2ετές κλειστό.

Σε συζητήσεις τις οποίες έγιναν μετά την δεύτερη συνάντηση αυτό που μεταφέρθηκε στην πλευρά του Βαλεντίν είναι πως ο Απόλλωνας του προσφέρει αυτό το συμβόλαιο και ή το υπογράφει ή φέρνει πρόταση και αποχωρεί. Ενώ παίζει και το ενδεχόμενο, το οποίο είχε γίνει πριν 2 χρόνια, να μείνει εκτός ομάδας και πληρώνεται.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στο Κολόσσι και να τιμήσει το συμβόλαιο του μέχρι το Μαΐο του 2022, αγωνιζόμενος.

Το συγκεκριμένο θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Κίρζης μαζί με τον Πέτρο Κονναφή. Το που θα καταλήξει κάνεις δεν ξέρει…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy