Μπούκαρε με μαχαίρι από το ένα αρτοποιείο στο άλλο ληστής στη Λεμεσό – Τον ψάχνει η Αστυνομία

Άγνωστο άνδρα, που αποπειράθηκε να ληστέψει αρτοποιείο στη Λεμεσό και λίγο αργότερα απέσπασε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή άλλου αρτοποιείου, αναζητεί η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, άνδρας που φορούσε προστατευτική μάσκα, εισήλθε στις 2:30 τα ξημερώματα σε αρτοποιείο επί της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την υπάλληλο να ανοίξει την ταμειακή μηχανή. Όταν αυτή αρνήθηκε, ο επίδοξος ληστής αναχώρησε πεζός, ενώ φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο που, δέκα λεπτά αργότερα, εισήλθε σε άλλο αρτοποιείο στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Ο άγνωστος άνδρας αυτή τη φορά προσποιήθηκε ότι θα πλήρωνε για ένα μπουκάλι νερό που πήρε από το ψυγείο, ωστόσο, μόλις η υπάλληλος άνοιξε το ταμείο, αυτός άρπαξε διάφορα χαρτονομίσματα και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης περιγράφεται λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75, μελαχρινός, μιλούσε στην κυπριακή διάλεκτο, είναι ηλικίας 30 με 40 χρόνων και την ώρα του περιστατικού φορούσε μπλε φανέλα και βερμούδα χρώματος γκρι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy