Γκρίνιες, κόντρες, «θάψιμο»: αποκαλύψεις για το κακό κλίμα στην εθνική Γαλλίας

O αποκλεισμός έφερε τα προβλήματα στην επιφάνεια για τους "τρικολόρ"

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ετοίμασαν νωρίς τις βαλίτσες τους και επέστρεψαν στο σπίτι καθώς οι Ελβετοί ήταν αυτοί που πήραν σπουδαία πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Όλα άρχισαν στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Βουλγαρία με τις δηλώσεις του Ολιβιέ Ζιρού εναντίον του Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο κατηγόρησε πως δεν του έδινε τη μπάλα. Γενικότερα φαίνεται πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν στο στόχαστρο αρκετών συμπαικτών του λόγω της υπεροπτικής συμπεριφοράς του. Σημειώνεται στο ρεπορτάζ πως οι παλιοί των «τρικολόρ», όπως ο Ούγκο Γιορίς, ο Στιβ Μανταντά και ο Μουσά Σισοκό ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του Μπαπέ.

 

Πρόβλημα δημιούργησε και το γεγονός ότι η Γαλλία δεν είχε σταθερή έδρα και έπρεπε να ταξιδεύει κάτι που φαίνεται πως προκαλούσε έντονο εκνευρισμό στην αποστολή. Κατά την παραμονή τους στη Βουδαπέστη, μάλιστα, κάποιοι παίκτες φέρονται να έκαναν έντονα παράπονα για το κατάλυμα που είχε επιλεχθεί, καθώς σημειώνεται ότι δεν μπορούσαν καν να ανοίξουν τα παράθυρα στα δωμάτια.

Και εκτός αυτών, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, σε συνεννόηση με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, είχε αποκόψει τελείως τους ποδοσφαιριστές από τους ουκείους τους έχοντας απαγορεύσει κάθε επαφή. Αυτό συνέβη λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά φαίνεται πως κάποιοι παίκτες επηρεάστηκαν ψυχολογικά από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να δουν καθόλου τους δικούς τους ανθρώπους.

sdna.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy