Αποφασίζει ο Μουστάκης…

Καρμιώτισσα και Οθέλλος εξέφρασαν ενδιαφέρον για δανεισμό του από την ΑΕΛ

Μετά τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, που δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα αποφασίσει εντός των ημερών τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μουστάκη, ο οποίος αν και ξεκίνησε με την υπόλοιπη ομάδα και ήταν στο Πελένδρι, εντούτοις ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα για να δοθεί δανεικός. Ήδη ο Μουστάκης έκανε κάποιες συζητήσεις με την ομάδα της Καρμιώτισσας, ενώ βολιδοσκοπήθηκε και από τον Οθέλλο, όπου έχει καταλήξει ως δανεικός ο Κωνσταντινίδης.

Την περσινή χρονιά ο Μάρκος ξεκίνησε ως δανεικός στη Μάλτα και την ομάδα της Balzan, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς επέστρεψε Κύπρο και αγωνίστηκε στον ΕΝΥ.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις, με τις πιθανότητες να περισσότερες στο να παραμείνει Λεμεσό και στην Καρμιώτισσα, ενώ σε μια μεταγραφική περίοδο τίποτε δεν αποκλείεται και για κάποια άλλη επιλογή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy