Θεατής σε ποδηλατικό αγώνα προκάλεσε καραμπόλα

Το πρώτο ετάπ του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας είχε καραμπόλα μετά την κίνηση μιας γυναίκας από το κοινό που προκάλεσε ατύχημα με το πλακάτ που ύψωσε.

Άνω-κάτω έγινε το πρώτο ετάπ του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας. Μια γυναίκα από το κοινό θέλησε να παρουσιάσει στις κάμερες ένα πλακάτ, αλλά έχοντας στρέψει την πλάτη της στους ποδηλάτες, προκάλεσε την πτώση ενός και εν συνεχεία σαν σε… ντόμινο μια καραμπόλα!

Θεατής σε ποδηλατικό αγώνα προκάλεσε καραμπόλα

Ο βετεράνος ποδηλάτης Τόνι Μάρτιν ήταν εκείνος που έπεσε πάνω στην πινακίδα και σωριάστηκε με το ποδήλατό του στο έδαφος, με αποτέλεσμα να παρασύρει και άλλους δεκάδες συμμετέχοντες στην κούρσα. Πολλά ποδήλατα έπαθαν ζημιές από την πτώση, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί. Ο Μάρτιν επέστρεψε στη δράση μετά την καραμπόλα, όμως ο Τζάσα Σάτερλιν.

Η διοργάνωση ζήτησε από τους θεατές να σέβονται την ασφάλεια των ποδηλατών και να μη ρισκάρουν να τους παρεμποδίσουν, για να τραβήξουν μια φωτογραφία ή για να βγουν στην τηλεόραση!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy