Φιλική ήττα με αγγλικό σκορ!

Την ήττα με 4-3 γνώρισε ο Απόλλωνας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Ομόνοια

Τη φιλική ήττα με 4-3 δέχθηκε ο Απόλλωνας στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του κόντρα στην Ομόνοια που έγινε σήμερα(26/6) στο Τσίρειο.

Το πρώτο ημίχρονο αν και ακόμα γρήγορα με τα πόδια των ποδοσφαιριστών να είναι βαριά ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός με τους ποδοσφαιριστές του Τσόρνιγκερ να πιέζουν ψηλά την αντίπαλη άμυνα. Ήταν φανερό στο γήπεδο η φιλοσοφία που θέλει να εφαρμόσει ο Γερμανός προπονητής των “γαλάζιων”. Η Ομόνοια προηγήθηκε με τον Τσέποβιτς, ο Απόλλωνας ισοφάρισε με τον Μάρκοβιτς, για να πετύχουν οι “πράσινοι” άλλα δύο τέρματα με τους Τσέποβιτς και πάλι και τον Λοίζου, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με σκορ 3-1.

Με αλλαγές ξεκίνησαν στην επανάληψη οι δύο ομάδες με την Ομόνοια να αλλάζει εννιά ποδοσφαιριστές, ενώ ο Απόλλωνας να έχει καινούρια ενδεκάδα με αξιοσημείωτο γεγονός την επανεμφάνιση του τερματοφύλακα Δημητρίου μετά τον τραυματισμό του.

Άλλα τρία γκολ είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να μειώνει σε 3-2 με εύστοχο πέναλτι του Παπουνασβίλι, το πέναλτι κέρδισε ο Γκεριέρ. Ο Παπουλής στη συνέχεια αύξησε το δείκτη του σκορ σε 4-2, για να έρθει ο νεαρός Γεωργιανός του Απόλλωνα ο Ίντζια στο 75΄για να μειώσει εκ νέου σε 4-3! Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε με την Ομόνοια να κερδίζει με 4-3!

11άδα Α΄ημιχρόνου: Γιοβάνοβιτς, Πίττας, Μάρκοβιτς, Νταμπό, Μαλεκκίδης, Ψύχας, Χαμάς, Χάμπος, Χαραλάμπους, Ηροδότου και Ζράντι.

11άδα Β΄ημιχρόνου: Δημητρίου, Νασιμέντο, Ντένιτς, Ίντζια, Παπουνασβίλι, Σπόλιαριτς(72΄Φώτη), Κατελάρης, Φιλιώτης, Κολ, Γκεριέρ και Ορφανίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy