Σε συνθήκες καύσωνα η Κύπρος – «Αγγίζει» τους 39 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία

Τους 39 βαθμούς θα «αγγίξει» αύριο η θερμοκρασία , ενώ τη Δευτέρα θα σημειωθεί μικρή άνοδος.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δυνατό να παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ τις απογευματινές ώρες δυνατό να παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Δευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη και την Τετάρτη, για να κυμανθεί γενικά αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy