Η TOP LEAGUE και οι Λίγκες 1 και 2!!!

Έγινε εισήγηση για μετονομασία των Πρωταθλημάτων και δημιουργία ξεχωριστού λογοτύπου για κάθε Πρωτάθλημα.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ ενημερώθηκαν σήμερα(14/6) για τον προγραμματισμό που έχει ετοιμάσει η Ομοσπονδίας για τα Πρωταθλήματα Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας μέχρι και την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025. Ο προγραμματισμός, θα τεθεί προς έγκριση αύριο Τρίτη 15 Ιουνίου ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Πέραν της αλλαγής στον τρόπο διεξαγωγής των διοργανώσεων, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, θα γίνει εισήγηση για rebranding με μετονομασία των Πρωταθλημάτων και δημιουργία ξεχωριστού λογοτύπου για κάθε Πρωτάθλημα. Το rebranding  θα συνοδεύεται και με διάφορες άλλες ενέργειες με στόχο την καλύτερη προώθηση και προβολή των διοργανώσεων.

Σύμφωνα με την εισήγηση που θα γίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας θα μετονομαστεί σε Cyta Top League, το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας σε League 1 και το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας σε League 2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy