“Ποιος δεν θα ήθελε τον Εμπαπέ στην ομάδα του, φαβορί η Γαλλία”

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στον νέο του χώρο πλέον, δίνει τα προγνωστικά του για το EURO, που ξεκινά απόψε(11/6)

Με την ευκαιρία της έναρξης του EURO η ιστοσελίδα μας συνάντησε τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα και της ΑΕΚ, Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αποφάσισε να κάνει ένα εγχείρημα, ανοίγοντας καφετέρια μαζί με τον στενό του συνεργάτη τον Κυριάκο, ενώ σκέφτεται το νέο βήμα στην προπονητική του καριέρα. Ήταν πολύ κοντά στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό αλλά την τελευταία στιγμή η κατάσταση άλλαξε και πλέον έχει ενώπιον του κάποιες άλλες προτάσεις.

Η μεγάλη διοργάνωση της Ευρώπης με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας ξεκινά απόψε(11/6) με το παιχνίδι της Τουρκίας κόντρα στη Γαλλία και ζητήσαμε από τον Σωφρόνη τα δικά του προγνωστικά. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις διαφορετικές συνθήκες που θα διεξαχθεί η μεγάλη διοργάνωση, καθώς δεν συνηθίσαμε να γίνεται σε διαφορετικές πόλεις, ενώ έχρισε φαβορί για κατάκτηση του EURO τη Γαλλία, δίνοντας και πολύ καλές πιθανότητες στο Βέλγιο.

Ως πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης προέβλεψε τον Κιλιάν Εμπαπέ. Σε ερώτηση μας αν γινόταν κάποιο από τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο EURO να είχε σε ομάδα που προπονεί ο ίδιος, μας απάντησε, “επειδή είμαι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου θα ήθελα τον Εμπαπέ, είναι διεισδυτικός, έχει φοβερή ταχύτητα και είναι πολύ ικανός στο σκοράρισμα”.

Πολύ καλά στο σκοράρισμα πιστεύει ότι θα πάει και ο Λουκάκου, “που παρόλο που έχει διαφορετικό στυλ από τον Εμπαπέ, είναι ένας πολύ καλός επιθετικός που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή”. Ως ευχάριστη έκπληξη του EURO βλέπει την Ουκρανία, ενώ για την αποψινή πρεμιέρα, μας ανέφερε, “πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις”.

Ως προπονητή του EURO θεωρεί καλύτερο τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, τον προπονητή της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος διετέλεσε και πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Στην καφετέρια που έχει λοιπόν ξεκινήσει με τον φίλο του, γνωστό σε πάρα πολλούς Κυριάκο, δουλεύει και η διεθνής παίκτρια της Νέας Σαλαμίνας, Άνδρη Βιολάρη, η οποία έμαθε πλέον και τα μυστικά του καφέ.

Μαζί με την Ανθή και τη Μαρία συμπληρώνουν μια απίθανη τριάδα στο μπαρ. Αφού απολαύσαμε το καφεδάκι μας, βγάλαμε και τις φωτογραφίες μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για να δοκιμάσουμε το σπεσιαλιτέ του μαγαζιού!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy