Από τον Απόλλωνα στον Κεραυνό ο Τίγκας!

Ανακοίνωσε ο ίδιος τη μεταγραφή του και έστειλε μήνυμα, στη συνέχεια ήρθε η επίσημη ενημέρωση από τον Κεραυνό!

164

Με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής μέχρι πρότινος του Απόλλωνα, Φίλιππος Τίγκας ανακοίνωσε στα social media τη μεταγραφή του στον Κεραυνό.

Αναλυτικά:

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι και η δική μου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια, έπειτα και από την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ, τις μεγάλες μου ευχαριστίες στον πρόεδρο της ομάδας κύριο Πάρη Παπαέλληνα και τον Κωσταντίνο Παπαέλληνα, τη διοίκηση του καλαθοσφαιρικού σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ και στους εκπροσώπους μου Ζoran Savic και Nick Vangeli για την αίσια έκβαση της μεταγραφής μου.

Eπίσης θα ήθελα να εκφράσω πολλές ευχαριστίες και εκτίμηση στους προέδρους, παράγοντες και προπονητές άλλων ομάδων οι οποίοι και επέδειξαν ειλικρινές και έντιμο ενδιαφέρον προκειμένου να με εντάξουν στο δυναμικό των ομάδων τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους νυν και πρώην προπονητές μου κ.κ. Λίνο Γαβριήλ, Χριστόφορο Λειβαδιώτη, Μάνο Μανουσέλη, Κάλια Παπαδοπούλου, Φώτη Τακιανό, Αντώνη Ασιήκαλη, Νίκο Χατζή, Luca Banchi αλλά και τους Ανδρέα Oλύμπιο,Σωκράτη Λαμάρη και Mike Jones που συνετέλεσαν όλοι τους τα μέγιστα στην καλαθοσφαιρική μου εξέλιξη.

Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όλους τους πρώην συμπαίκτες μου στον Απόλλωνα, ειδικά τους Κύπριους το τονίζω αυτό.

Τέλος, δεν έχω παρά να υποσχεθώ ακόμη πιο σκληρή δουλειά για να επανέλθει ο Κεραυνός στην κορυφή ξανά.

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλο τον καλαθοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου

Φίλιππος Βασίλειος Τίγκας

Η επίσημη ανακοίνωση του Κεραυνού:

«O Κεραυνός ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Φίλιππο Τίγκα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Φίλιππoς την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού και προηγουμένως στην ΑΕΚ Αθηνών.

Γεννήθηκε στις 05 Νοεμβρίου 2002, έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται ως ποϊντ γκαρντ.

Καλωσορίζουμε τον καλαθοσφαιριστή στη μεγάλη οικογένεια του Κεραυνού και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες με την ερυθροκίτρινη φανέλα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy