Το πιό κρίσιμο “Limassol Clasico” της 8ετίας…

"Ο θάνατος σου η ζωή μου"... στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Λεμεσού

ΑΕΛ και Απόλλωνας δίνουν την Κυριακή (18/4) το πιό κρίσιμο ντέρμπι των τελευταίων 8 χρόνων, μετά τον τελικό κυπέλλου το 2013, με φόντο το Πρωτάθλημα.

Θα τολμήσουμε να που πως είναι ένα παιχνίδι “ζωής και θανάτου” για τους δύο αιώνιους της πόλης, αφού το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά στη προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος ΑΕΛ με νίκη θα αποσπαστεί από τον Απόλλωνα 5 βαθμούς και θα αφήσει τον συμπολίτη της ουσιαστικά εκτός “μάχης”, ψαλιδίζοντας του σχεδόν κάθε ελπίδα.

Από τι μεριά του ο Απόλλωνας για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του θα πρέπει να κερδίσει, ούτως ώστε να προσπεράσει την ΑΕΛ και να βρεθεί στο +1. Μια ενδεχόμενη ισοπαλία θα είναι ουσιαστικά καταστροφική και για τους δύο, αφού πλέον δεν θα εξαρτάται από πόδια τους η υπόθεση τίτλος, αν η Ομόνοια κερδίσει την Ανόρθωση το Σάββατο (17/4).

Απόλλωνας και ΑΕΛ θα γνωρίζουν εκ τον προτέρων το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της πρωτοπόρου, κάτι που θα βάλει επιπλέον πίεση στις δύο ομάδες, οποίο και να είναι το αποτέλεσμα στο Ομόνοια – Ανόρθωση.

Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Λεμεσό από σήμερα μέχρι την μέρα του αγώνα, κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά τον αγώνα από τους οπαδούς των δύο ομάδων, υπό άλλες συνθήκες… Τόσο οι ΑΕΛίστες όσο και οι Απολλωνίστες αναμένεται να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, για να τους νιώσουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων τους, κάτι που έχουν άλλωστε πολλάκις μέχρι στιγμής, πριν και μετά τα παιχνίδια…

Τα παιχνίδια που απομένουν:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy