ΘΥΡΑ 1: “Αντλούμε διδάγματα από τους ήρωες του 21’ και στέλνουμε το μήνυμα σε όσους ετοιμάζονται να εκχωρήσουν γη και ύδωρ στον κατακτητή, πως ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ, σχετικά με τη σημερινή(25/3) μέρα της Εθνικής μας παλιγγενεσίας.

Η ανακοίνωση:

25 Μαρτίου 1821 – 25 Μαρτίου 2021
200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ
Ιστορική μέρα για τον Ελληνισμό η σημερινή, αφού γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου, αλλά και την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση ενάντια στην Οθωμανική κυριαρχία, η όποια αποτελεί την κορυφαία προσπάθεια των Ελλήνων, και την ανάγκη ενός λαού για εξιλέωση και ελευθερία.
Τότε που οι πρόγονοι μας σκότωσαν τον ραγιά που έκρυβαν μέσα τους, όρθωσαν ανάστημα και έδωσαν τον ιερό αγώνα «Για του Χριστού την πίστιν την Αγίαν και της Πατρίδος την Ελευθερίαν». Οι μάχες στο Χάνι της Γραβιάς, στο Βαλτέτσι, στην Τριπολιτσά, στα Δερβενάκια στέκουν φωτεινά ορόσημα αντίστασης, και αιώνια παραδείγματα για το τι είναι ικανός να πετύχει ο Έλληνας όταν είναι ενωμένος.
Εν έτη 2021, το μήνυμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, «Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους» είναι πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά, καθώς τις μέρες που ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος τιμά την Εθνική Παλιγγενεσία, κάποιοι ετοιμάζονται να μεταβούν στη Γενεύη, για να διαπραγματευτούν το ξεπούλημα της Κύπρου στην Τουρκία. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ως Έθνος μιας και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τους εξωτερικούς εχθρούς αλλά και τους δωσίλογους που βρίσκονται ανάμεσα μας, επιβάλλεται η καλλιέργεια και συνέχιση της Εθνικής συνείδησης.
Ως Πανελλήνιος σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων αντλούμε διδάγματα από τους ήρωες του 21’ και στέλνουμε το μήνυμα σε όσους ετοιμάζονται να εκχωρήσουν γη και ύδωρ στον κατακτητή, πως ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
«Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος… Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα, να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον, δια να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ου πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν…».
Ζητώ το άγιο, και τρισένδοξο Ελληνικό Έθνος!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy