Γκριεζμάν: “Μπορούμε τον τίτλο”

Στους 18 αγώνες διεύρυνε η Μπαρτσελόνα το αήττητο σερί της στη LaLiga, μετά το εμφατικό πέρασμα της με 6-1 από την έδρα της Σοσιεδάδ, για την 28η αγωνιστική.

Οι Καταλανοί ήταν ασταμάτητοι στην επίθεση, κυρίως στην επανάληψη, δίνοντας συνέχεια στην «καταδίωξη» της κορυφής και της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται στο +4. Ο Αντουάν Γκριεζμάν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου:

«Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το γκολ μου δεν το πανηγύρισα, λόγω σεβασμού στη Σοσιεδάδ που έχω παίξει. Κάποιες φορές, δε σου πηγαίνει η μέρα, κάποιες φορές αποτυγχάνω. Το δουλεύουμε όμως για να βελτιωθούμε όλοι μας. Είμαστε μια ομάδα και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να είμαστε οι πρωταθλητές. Μπορούμε να το πετύχουμε. Ο προπονητής έχει βρει το κλειδί, με τρεις παίκτες στην άμυνα, είμαστε πιο ασφαλείς, η συνολική εικόνα είναι πολύ καλύτερη», τόνισε ο Γάλλος διεθνής επιθετικός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy