Τηλεφώνημα Μοραβιέτσκι σε Μέρκελ για “Λέβα” – Πιάτεκ

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι, κάλεσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ζητώντας την απαλλαγή δύο παικτών της εθνικής ομάδας από τους κανόνες καραντίνας

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι, κάλεσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ζητώντας την απαλλαγή δύο παικτών της εθνικής ομάδας από τους κανόνες καραντίνας, όταν επιστρέψουν στη Γερμανία, μετά από  τον προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Αγγλίας.

Οι σύλλογοι των δύο παικτών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν) και Κριστόφ Πιάτεκ (Χέρτα), θα μπορούσαν να τους εμποδίσουν να πάνε στη Βρετανία για τον αγώνα, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι θα χάσουν παιχνίδια με τις ομάδες τους, όταν επιστρέψουν λόγω περιορισμών καραντίνας.

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε από την καγκελάριο να επιβληθούν οι κανόνες ισότιμα και δίκαια σε όλες τις εθνικές ομάδες και, οι Πολωνοί παίκτες της Bundesliga να μπορούν επίσης να το εκμεταλλευτούν», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Πάβελ Γιαμπλόνσκι στο πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων PAP.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy