Καίγονται… για βαθμούς

Την 25η αγωνιστική έχουμε σήμερα(20/3) Σάββατο στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας και οι ομάδες της Λεμεσού καίγονται για βαθμούς.

Η ομάδα του Άρη έχει θεωρητικά εύκολα έργο εντός έδρας κόντρα στην ουραγό ομάδα του ΘΟΙ και καλείται να δείξει στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι το φαβορί. Βρίσκεται στην 1η θέση με 46 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να παραμείνει εκεί και για να ευκολύνει τον στόχο της ανόδου.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες της ΑΕΖ, του Κούρη και του ΕΝΥ, καίγονται για τους βαθμούς για τον στόχο της παραμονής. Η ΑΕΖ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακας και οι βαθμοί μοιάζουν επιτακτική ανάγκη καθώς τα περιθώρια στενεύουν αφού εδώ και τρεις αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη. Βρίσκεται στην 11η θέση με 28 βαθμούς και με άλλες δύο ομάδες είναι στην έκτη από το τέλος θέση, που φέρνει τη διαβάθμιση.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται ο Κούρης αλλά και ο ΕΝΥ. Ο Κούρης μετρά τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, κάτι που τον έφερε στην 15η θέση, τέταρτη από το τέλος με 26 βαθμούς και κινδυνεύει άμεσα να χαλάσει ότι πήγε να δημιουργήσει, με τις καλές του παρουσίες για παραμονή. Στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Ονήσιλλο εκτός έδρας θα ψάξει τη νίκη για να επανέλθει.

Η ομάδα του ΕΝΥ βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση, στην προτελευταία της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και κάνει την προσπάθεια της για να περισώσει ότι σώζεται και αν διαβαθμιστεί να πέσει με ψηλά το κεφάλι. Δεν τα παρατάνε στον Ύψωνα, θα κάνουν την προσπάθεια τους και όπου βγει. Σήμερα υποδέχονται την ΑΛΚΗ και θα ψάξουν τη νίκη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy