Οι διεθνείς του Απόλλωνα…

Ο Απόλλωνας μέσω των επίσημων social media του ενημέρωσε για τους διεθνείς του ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις Εθνικές τους ομάδες.

Η ενημέρωση:

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων. Επτά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους για τον μήνα Μάρτιο.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Νίκου Κωστένογλου για τους επόμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (24/3) τη Σλοβακία στο ΓΣΠ. Θα ακολουθήσει εκτός έδρας αγώνας με την Κροατία το Σάββατο (27/3) και στη συνέχεια, εντός έδρας αγώνας με τη Σλοβενία την Τρίτη (30/3).

Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Χαράλαμπος Κυριάκου και Δημήτρης Δημητρίου θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.

Ο Ιωάννης Πίττας πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών στις 13/10/2019 με αντίπαλο τη Ρωσία και μέχρι σήμερα σημείωσε 12 διεθνείς συμμετοχές.

Ο Φάνος Κατελάρης την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Ανδρών την πραγματοποίησε στις 22/3/2017 με αντίπαλο το Καζακστάν καταφέρνοντας ταυτόχρονα να σκοράρει. Μέχρι σήμερα συμπλήρωσε 10 συμμετοχές.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Χαράλαμπος Κυριάκου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος στο διεθνές φιλικό στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία στις 3/5/2014. Συνολικά αγωνίστηκε 31 φορές.

Ο Δημήτρης Δημητρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στις 13/10/2020.  Ο διεθνής τερματοφύλακας σημείωσε συνολικά τέσσερις συμμετοχές.

ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕΣΩ ΤΗΣ CONCACAF ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ

Επιστροφή στην Εθνική Κουρασάο για τον Μπένσοπ

Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών Κουρασάο συμπεριλήφθηκε ο Τσάρλισον Μπένσοπ ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημό του ντεμπούτο στις 10/10/2017 με αντίπαλο το Κατάρ και μέχρι σήμερα συμπλήρωσε έξι συμμετοχές. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την Εθνική ήταν στις 15/11/2019 με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα.

Το Κουρασάο θα δώσει δύο αγώνες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την Παρασκευή (26/3) θα αντιμετωπίσει τoν Άγιο Βικέντιο και Γρεναδίνες και την Κυριακή (28/3) την Κούβα.

Ελπίζει για ντεμπούτο με την Εθνική Σουρινάμ  ο «αρτίστας»!

Η προσπάθεια της Εθνικής Σουρινάμ για ανασύνταξη και ενδυνάμωση της ομάδας στέφθηκε με επιτυχία καθώς κατάφερε να συμπεριλάβει στο ρόστερ της έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην Ευρώπη και αναμένεται ότι θα την βοηθήσουν να διακριθεί στους επερχόμενους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ. Ένας εξ αυτών και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Στο πρόγραμμα του Σουρινάμ περιλαμβάνονται δύο αγώνες. Στις 25/3 θα αντιμετωπίσει τα νησιά Κέιμαν και στις 27/3 την Αρούμπα.

Στην Εθνική Αϊτής ο Γκεριέ

Ο Ντόναλτ Γκεριέ αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της εθνικής Αϊτής και είναι από τους ποδοσφαιριστές που μετρούν τις περισσότερες συμμετοχές με τη χώρα του. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2010 και μέχρι σήμερα σημείωσε 54 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα.

Η Αϊτή θα αντιμετωπίσει το Μπελίζ (25/3) και την Αγία Λουκία (28/3).

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy