Με Χατζηβασίλη πήρε τον πόντο… και συνεχίζει την προσπάθεια

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στην Πάφο μεταξύ της Καρμιώτισσας και του Ερμή με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ για τον Β΄όμιλο. Η Καρμιώτισσα πήρε ένα βαθμό και συνεχίζει τη δύσκολη προσπάθεια της χωρίς να τα παρατά.

Τρία γκολ και αρκετές συγκινήσεις επεφύλασσε το πρώτο ημίχρονο του σημερινού(19/3) αγώνα στο “Στέλιος Κυριακίδης” όπου η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Ερμή. Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε στο σκορ στο 14΄, όταν ο Χατζηβασίλης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Ερμή σε κόρνερ που εκτελέστηκε. Ο Ερμής αντέδρασε και κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 31ο λεπτό ο Κοβάσεβιτς με πλασέ από πλάγια στην περιοχή ισοφάρισε, για να έρθει ο Βάλμπορτ στο 41΄με δυνατό σουτ εντός περιοχής της Καρμιώτισσας. Η ομάδα των Πολεμιδιών θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό στην επανάληψη για να έχει βαθμολογικό όφελος στον αγώνα.

Στην επανάληψη παρόλο που ο Ερμή μπήκε λίγο πιο δυνατά χάνοντας και διπλή ευκαιρία στο 70΄με τον νεαρό Κίττο να σώζει στην πρώτη φάση την ομάδα του, η Καρμιώτισσα ήταν αυτή που σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 73΄λοιπόν και πάλι ο Χατζηβασίλης, αφού δέχθηκε το γύρισμα του Ρομό, με προβολή έκανε το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η Καρμιώτισσα έγινε πιο επιθετική έχοντας με μικρό προβάδισμα την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα.

Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ βρίσκοντας εκατέρωθεν κάποιες ευκαιρίες, με την Καρμιώτισσα στο 88΄να χάνει την πιο σπουδαία αφού ο Καικέ έσωσε τον Ερμή, ενώ στη σνέχεια έσωσε ο Κίττος σουτ του Μέιρα. Μετά και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία με σκορ 2-2.

Κίτρινες: Χρίστου, Χατζηβασίλης / Κοβάσεβιτς

Καρμιώτισσα: Κίττος, Στυλιανού(51΄Κωνοδίκης), Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Ρόμο, Μ.Σάσι, Χριστοφή, Πέρεζ, Χατζηβασίλης, Χρίστου και Ρέινολντς(81΄Ντουάρτε).

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ, Δημητρίου, Μέιρα, Ρουσιάς(80΄Καραγκούνης), Ντίας, Σάντο, Κοβάσιβιτς(64΄Κύπρου), Βάλμπορτ(87΄Παπαθανασίου), Γκάταριτς, Χολτ και Σιντιμπέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy