Ψύχας… έφτασε η ώρα και για την Εθνική Ανδρών

Με ανυπομονησία από τους περισσότερους φίλαθλους στην Κύπρο αναμένεται αύριο(19/3) η πρώτη κλήση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κύπρου, Νίκου Κωστένογλου για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Όλοι μας ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και δεν θα δούμε λάθη τύπου Γιόχαν Βάλεμ. Άλλωστε το νέο ομοσπονδιακό προπονητή μαζί με τον βοηθό του, Γιώτη Εγκωμίτη, τον συναντήσαμε σε αρκετούς αγώνες βλέποντα παιχνίδια και “σκανάροντας” ποδοσφαιριστές. Ήδη σε προηγούμενα μας άρθρα, τόσο για ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ , όσο και του Απόλλωνα, αναφερθήκαμε στις δύο ομάδες της Λεμεσού που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερη όμως μνεία θα μπορούσε να γίνει και για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Πέτρο Ψύχα, που πλέον δικαιούται κι αυτός κλήση στην Εθνική Ανδρών. Ο Ψύχας φέτος κλήθηκε από τον προπονητή του Απόλλωνα, να αγωνιστεί σε μια θέση που για αυτόν φάνταζε κάτι το ανεξήγητο, όμως τα πήγε αρκετά καλά, θυμίζουμε την ευφυέστατη πάσα προς τον Νταμπό, στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ, όπου βλέποντας την άμυνα του αντιπάλου σε ανισορροπία πέρασε μια βαθιά μπαλιά, βγάζοντας μόνο τον Νταμπό που σκόραρε και “καθάρισε” τον αγώνα για τους “γαλάζιους”.

Ευελπιστούμε όλοι ότι ο κύριος Κωστένογλου, θα έχει στα υπόψη του τον Ψύχα, ο οποίος πέρασε από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και πλέον θα δούμε επιτέλους κάποιο πλάνο για την Εθνική μας ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια στιγμή το βήμα παραπάνω.

Οψόμεθα…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy