Όλα τέλειωσαν για την Καρμιώτισσα…

Άλλη μια ήττα για την ομάδα της Καρμιώτισσας με 2-1 από την Πάφο και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους αφού μόνο με θαύμα σώζεται.

Το πρώτο ημίχρονο στο “Στέλιος Κυριακίδης” ολοκληρώθηκε με την Πάφο να προηγείται με 2-0. Με Αραγιούρι στο 7΄και Βαλακάρι στο 37΄οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με την ομάδα της Καρμιώτισσας να έχει να ανέβει ένα βουνό στην επανάληψη.

Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα μπήκε δυνατά και κέρδισε πέναλτι στο 57΄που ακυρώθηκε από το VAR. Στο 72΄τελικά η Καρμιώτισσα κέρδισε το πέναλτι με τον Ρομό να μειώνει σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις η Καρμιώτισσα προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να δεχθεί μοιραία την ήττα με 2-1 και πλέον ο δρόμος προς τη 2η κατηγορία άνοιξε διάπλατα, αφού απομένουν μόνο οι μαθηματικές πιθανότητες.

Κίτρινες: / Ντουάρτε, Ι. Σάσι, Πέρεθ

Πάφος: Ρούτκο, Σάιθ, Κβίντα, Βα, Τόρες (67΄Ράκελς) Φουρ, Αουρέλιο, Φυλακτού (83΄Καμπράλ)  Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς.

Καρμιώτισσα: Κίττος, Στυλιανού, Μπαράνοφ (46΄Ευσταθίου)  Ρόμο, Χριστοφή, Πέρεθ, Ι. Σάσι (72΄Μπαργκάν)  Χατζηβασίλη, Ντουάρτε, Χέρσκοβιτς (46΄Μ. Σάσι) Ρέινολντς

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy