Θα μπορούσε να πάρει μια πολύτιμη νίκη…

Ένα δραματικό παιχνίδι έγινε σήμερα(1/3) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με τον Απόλλωνα τελικά να μην χάνει παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 αν και με δέκα ποδοσφαιριστές από το 24΄λόγω αποβολής του Γκέριερ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 2-2 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό, που δεν βόλευε κανένα.

Πιο δυνατά μπήκε ο Απόλλωνας στον αγώνα, αφού πήρε γρήγορα την κατοχή της μπάλας και στο 10΄μετά από ωραία ασίστ από πλάγια δεξιά του Πίττα, ο Ντιγκινί με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1. Μετά το γκολ ακολούθησε ένας γρήγορος ρυθμός με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις αντίπαλες περιοχές και τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Λόρια.

Στο 24΄μετά από υπόδειξη του VAR, ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γκέριερ, αφού στην εναέρια μονομαχία με τον Καλτσά φάνηκε να κτυπά με τον αγκώνα τον αντίπαλο. Η Ανόρθωση απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και ξεκίνησε όπως ήταν φυσιολογικό να πιέζει τους φιλοξενούμενους. Τελικά παρά την πίεση που έβαλε στον Απόλλωνα η Ανόρθωση στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Μετά και τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 0-1!

Με μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο όταν πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Ρομπέρζ έσωσε τον Απόλλωνα μετά από κεφαλιά του Καλτσά. Ο Απόλλωνας αμυνόταν μόνο στην επανάληψη και στο 57΄ο Γιοβάνοβιτς χρειάστηκε να επέμβει και να αποκρούσει το σουτ του Αρτυματά μετά από σύγχυση στην περιοχή. Στο 60΄σε μια ξαφνική αντεπίθεση του ο Απόλλωνας, ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Ντιγκινί που έφυγε μόνος και με δεύτερη προσπάθεια στο πλασέ του έκανε το 0-2!

Το παιχνίδι πήρε πλέον άλλη μορφή αλλά η Ανόρθωση κατάφερε να μειώσει στο 65΄με τον Οκριασβίλι σε 2-1 και ο αγώνας πήρε και πάλι δραματική τροπή. Στο 77΄μετά από παρέμβαση του VAR και πάλι η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κβιτάλια που ισοφάρισε σε 2-2 στο 79΄και όλα άλλαξαν και πάλι.

Μετά και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2 που δεν άφησε καμιά από τις δύο ομάδες ευχαριστημένη.

Κίτρινες: Οκριασβίλι / Γιούστε

Κόκκινες: Γκέριερ

Ανόρθωση: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν(83΄Χριστοφή), Βργκοτς(26΄Μπουζούλαζιτς), Ρισβάνης, Κορέια, Κ.Αρτυματάς, Νταουσβίλι(63΄Μανιάς), Μίχα(46΄Χουσμπάουερ), Οκριασβίλι, Καλτσάς, Κβιλιτάια.

Απόλλωνας: Γιοβάνοβιτς, Πέδρο(83΄Φιλιώτης), Ρομπέρζ, Γιούστε, Γκεριέρ, Μάρκοβιτς, Χάμπος(83΄Ντένιτς), Πίττας(83΄Γιαννιώτας), Ντιγκινί, Μπίσεσβαρ(72΄Κατελάρης), Νταμπό(33΄Μαλεκκίδης).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy