Με 5 απουσίες και πολλές αλλαγές κόντρα στην Ε.Ν.Π ο Απόλλωνας

Το πλάνο του Γιάννη Πετράκη για το παιχνίδι κόντρα στην Ε.Ν.Π

Ο Απόλλωνας δίνει σήμερα (21/2) το τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (26η αγωνιστική) κόντρα στην Ε.Ν.Π, στο Τσίρειο, στις 18:30.

Ντιγκινί, Γιούστε και Μαλεκκίδης θα απουσιάσουν λόγω καρτών από τον σημερινό αγώνα, ενώ εκτός θα είναι και οι τραυματίες Γιάννης Γιαννιώτας και ο Φανός Κατελάρης.

Η πεντάδα που κινδυνεύει και οι τρεις που θα απουσιάσουν λόγω καρτών

Χωρίς τρεις και πρόβλημα με Γιαννιώτα

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, θα προβεί σε πολλές άλλες στο αρχικό σχήμα στο σημερινό παιχνίδι με τον Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται κάτω από την εστία, αριστερά θα βρίσκεται ο Γιώργος Βασιλείου, στα στόπερ θέση θα πάρουν οι Ρομπέρζ και Χάμπος και δεξιά ο Πέδρο.

Στην μεσαία γραμμή θα δούμε τους Σακέτι και Ντένιτς με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκεται πιό μπροστά τους. Αριστερά στην επίθεση θα δούμε τον Πίττα, Δεξιά τον Παπουνασβίλι και στην κορυφή τον Νταμπό.

Ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε τον Απόλλωνα σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Νταμπό και Πίττα να βρίσκονται στην κορυφή, στην τετράδα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται Μπίσεσβαρ αριστερά, Ντένιτς, Σακέτι και δεξιά ο Παπουνασβίλι με την τετράδα της άμυνας να παραμένει η ίδια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy