Τα πήγε περίφημα ο Ψύχας στον νέο του ρόλο… θα μπορούσε να πάρει όλο το 90λεπτο

Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ο Ψύχας στο βασικό σχήμα ως αριστερός μπακ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης αποφάσισε να ρίξει τον Πέτρο Ψύχα στον χθεσινό(9/2) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στη βασική ενδεκάδα σε μια θέση που ξάφνιασε πολλούς.

Ο Ψύχας λοιπόν στον χθεσινό αγώνα κλήθηκε να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τα πήγε περίφημα. Ήταν σωστότατος στα αμυντικά του καθήκοντα, είχε τα πατήματα της θέσης, χρησιμοποιούσε άριστα το αριστερό του πόδι και την τεχνική κατάρτιση που έχει και βγήκε και δυο τρεις φορές μπροστά πλαγιοκοπόντας την αντίπαλη άμυνα.

Η παρουσία του είναι στα πολύ θετικά που έβγαλαν οι “γαλαζιοι” στον χθεσινό αγώνα και έδειξε στον προπονητή του, ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί και σε άλλη θέση, αφού η μεσοεπιθετική γραμμή του Απόλλωνα είναι γεμάτη με το παραπάνω.

Εκ των υστέρων και μετά το τέλος του αγώνα, παραθέτουμε την άποψη μας ότι θα μπορούσε ο Πετράκης να του δώσει όλο το ενενηντάλεπτο, αφού δεν είχε πρόβλημα, δεν ήταν κουρασμένος από παιχνίδια και το σκορ όταν έγινε αλλαγή ήταν 3-0! Θα γλύτωνε και την κόκκινη κάρτα ο Μαλεκκίδης, αλλά αυτό εκ των υστέρων…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy