Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ομόνοιας!

Από νωρίς η Ομόνοια έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό, κερδίζοντας εύκολα την Καρμιώτισσα εκτός έδρας με 5-1.

Ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο είχαμε στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, κυρίως από πλευρά Ομόνοιας, που πέτυχε δύο τέρματα, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Παπουλή. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7΄με τον Ασάντε, ενώ προηγουμένως ο Παπουλής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι.

Στο 38΄διπλασίασε τα τέρματα της η Ομόνοια με τον Παπουλή που αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την πρώτη της τελική η Καρμιώτισσα την είχε στο 30΄με τον Μ.Σάσι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2!

Με γκολ του Τζιωνή για την Ομόνοια ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο και μετά από έγκριση του VAR στο 51΄, με την Ομόνοια πλέον να αποκτά τεράστιο προβάδισμα για τη νίκη. Ο Τιάγκο φρόντισε να μας ξεκαθαρίσει τον νικητή του αγώνα αφού στο 55΄έκανε το 0-4!

Το σκορ του αγώνα άλλξε στα τελευταία λεπτά με την Ομόνοια να πετυχαίνει το 0-5 με τον Κούσουλο, ενώ στο 87΄ο Μπαράνοφ μείωσε για την Καρμιώτισσα διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

Κίτρινες: Ι. Σάσι / Γκόμεθ

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Ρομό(78΄Σάββα), Μ. Σάσι(64΄Φράγκος), Μπαρκάν, Πέρεζ, Ι. Σάσι(64΄Παχίπης), Πολύζος(78΄Καψός), Ρέινολντς(64΄Καπαρτής) και Νεοφύτου.

Ομόνοια: Παναγή, Σέχου, Παπουλής(63΄Μποτεάκ), Χούμποτσαν, Γκόμεθ(56΄Γκόμες), Λέζιακς, Τζιωνής(72΄Κίκο), Λανγκ, Κούσουλος, Τιάγκο(63΄Λοίζου) και Ασάντε(63΄Σενέ).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy