Πετράκηδες και Κίρζης αποφασίζουν για μεταγραφές!

Μετά τη σημερινή(11/12) νίκη του Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα με 1-0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision, ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε ότι, εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση για μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ήδη ο προπονητής του Απόλλωνας Γιάννης Πετράκη έχει καταλήξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές και αυτούς θα προτείνει στον Νίκο Κίρζη και στον στενό του συνεργάτη, Πέτρο Κονναφή. Όπως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στην πόρτα εξόδου βρίσκονται οι Γκάκπε και Λάρσον, αφού για διαφορετικούς λόγους οι δύο τους δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Βέβαια στη συνάντηση θα φανεί κατά πόσο Κίρζης και Κονναφής θα κάνουν πράξη όσα τους προτείνει ο Πετράκη ή θα αντιπροτείνουν κάτι άλλο. Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα βέβαια είναι ρευστά και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί. Θυμίζουμε την επανεγγραφή την τελευταία στιγμή του Γκάκπε στην ομάδα το περασμένο Καλοκαίρι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy