Αποχαιρέτησε με ήττα από την PSV

Η Ομόνοια γνώρισε την ήττα με σκορ 4-0 από την PSV στο Philips Stadium, και ολοκλήρωσε την παρουσία της στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγώνας ήταν αδιάφορος καθώς όλα είχαν κριθεί στον όμιλο, με τις δύο ομάδες να μην φορτσάρουν ιδιαίτερα. Η PSV σκόραρε στο 35′ με τον Μάλεν, στο 62′ με πέναλτι του Ντάμφρις και στο 90+1′ και 90+2′ με Πιρόε. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 70′ όμως αστόχησε ο Ζόρντι Γκόμεθ από τα έντεκα βήματα.

H PSV παρουσιάστηκε καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 35′ με τον Μάλεν, ο οποίος αξιοποίησε την μπαλιά του Μαξ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 39′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι όταν ο Ντάμφρις σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Φαμπιάνο.

Στο 70′ κέρδισε πέναλτι η Ομόνοια όμως αστόχησε ο Ζόρντι Γκόμεθ που έστειλε τη μπάλα έξω, ενώ ο τερματοφύλακας έπεσε στην αντίθετη πλευρά. Στις καθυστερήσεις ο Πιρόε πέτυχε δύο γκολ και έδωσε διαστάσεις στη νίκη της PSV.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Κούσουλος (60΄ Γκόμεθ), Γκόμες, Τζιωνής, Σέχου, Τιάγκο, Κίκο (60΄ Λέζιακς), Λοίζου, Σενέ (60΄ Ντούρις).
Στον πάγκο: Παναγή, Χρυσοστόμου, Παπουλής, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Βενιζέλου, Ασάντε.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μ’βογκό, Ντάμφρις (81΄ Τεζέ), Μπόμγκαρντλ, Βίργκεβερ, Μαξ (46΄ Μποσκαλί), Ροσάριο (46΄ Σανγκαρέ), Ιχατάρεμ, Χέντριξ, Λεντέσμα (18΄ Φέιν), Πιρόε, Μάλεν (46΄ Γκακπό)
Στον πάγκο: Ούνερσταλ, Ντελάντζ,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy