Με πρωταγωνιστή τον Πίττα, επανήλθε στις νίκες!

Έκανε αυτό που έπρεπε ο Απόλλωνας και επικρατώντας της Ε.Ν.Π με 5-1, πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, επανερχόμενος στα νικηφόρα αποτελέσματα!

Το πρώτο μισάωρο του 1ου ημιχρόνου κύλησε με τον Απόλλωνα να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να φτιάχνει πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Κύριοι εκφραστές των επιθετικών ενεργειών των “γαλάζιων” ήταν οι Πίττας που έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο 6΄, στο 19΄ και στο 27΄, ενώ ο Γιαννιώτας είχε δύο σουτ στο 20΄και στο 28΄που κόντραραν και χάθηκε το γκολ.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 29΄με τον Γιαννιώτα να εκμεταλλεύεται το λάθος των αμυντικών και του τερματοφύλακα της Ε.Ν.Π και να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 33΄ότι δεν κατάφερε ο Πίττας σε τρεις προηγούμενες φάσεις το έκανε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-2. Μετά από ασταθή απόκρουση του Πέτρου, στην επαναφορά ο διεθνής άσσος του Απόλλωνα έκανε το γκολ.

Στο 43΄και πάλι η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Πίττα αφού το πλασέ του πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πάλι ο Πίττας αυτή τη φορά με κεφαλιά έχασε νέα ευκαιρία σε ασταθή απόκρουση του Πέτρου.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο να έχει φτιάξει έντεκα τελικές προσπάθειες και να έχει συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας. Αξιοσημείωτο γεγονός του ημιχρόνου οι πέντε χαμένες ευκαιρίες του Πίττα που πέτυχε όμως ένα γκολ!

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τελική για τον Απόλλωνα και το σουτ του Ματέι, ενώ κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 67΄νέα ευκαιρία με τον Πιττα και το σουτ να κοντράρει σε αμυντικό και να περνά σε κόρνερ.

Στο 69΄σε μια ανύποπτη φάση ήρθε η μείωση του σκορ από την Ε.Ν.Π, με τον Ντένιγκ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας των “γαλάζιων” και να σκοράρει κάνοντας το 1-2! Η Ε.Ν.Π πήρε ψυχολογία και πλέον πίστεψε ότι μπορεί να ισοφαρίσει, πιέζοντας τον Απόλλωνα. Στο 83΄ο Ρομπέρζ στάματησε αντικανονικά τον Μπαλοτέλι έξω από την περιοχή που πήγαινε μόνος και έσωσε τους “γαλάζιους”, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ε.Ν.Π έχασε νέα ευκαιρία.

Στο 85΄σε υποδειγματική αντεπίθεση του ο Απόλλωνας κατάφερε με τον Πίττα που πέτυχε το δεύτερο γκολ του στον αγώνα, μετά από πάσα του Γιαννιώτα να σκοράρει κάνοντας το 1-3! Στο 88΄αφού ο Πίττας έφυγε μόνος και έκανε το πλασέ, ο Πέτρου απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Πέδρο έκανε το 1-4! Στα δύο λεπτά των καθυστερήσεων, ο Ντιγκινί έκανε το 5-1και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να κάνει επάνοδο στις νίκες και να βλέπει πλέον τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα!

Κίτρινες: Ουντόζι, Λουσέρο/Σακέττι, Βασιλείου, Ρομπέρζ

ΕΝΠ: Πέτρου, Ιρέπ, Βαν Άνχολντ(64΄Μουλαζίμης), Λουσέρο(89΄Κοτσώνης), Μπελόνε(41΄Θεοδώρου), Μαϊσουράτζε(41΄Ουντόζι), Κυριάκου, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Μπαλοτέλι και Μαρκόφσκι(64΄Ντένιγκ)

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Μάρκοβιτς(55΄Χάμπος), Πίττας, Γιαννιώτας(86΄Ντένιτς), Ματέι(86΄Φιλιώτης) και Μπένσοπ(62΄Ντιγκινί)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy