Τιάγκο Αλκάνταρα από το 2021 στην Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ενημέρωσε πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της Λίβερπουλ μέσα στο 2020.
Τα κακά μαντάτα στην Λίβερπουλ από το ιατρικό δελτίο συνεχίζονται, σε λίγο θα βγάλει δελτίο και ο Γιούργκεν Κλοπ για να αγωνιστεί. Ο Γερμανός τεχνικός ενημέρωσε ότι δεν θα έχει στην διάθεση του μέχρι το τέλος του χρόνου τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο αποκόμισε από τις 17 Οκτωβρίου και το ντέρμπι με την Έβερτον, σε μία φάση που ο Ρισάρλισον αποβλήθηκε: «Δεν έχει σπάσει κάτι, ούτε υπάρχει κάποια ρήξη συνδέσμου, όμως δεν είναι ένας απλός τραυματισμός. Παρότι ο Τιάγκο κάνει κάποιες προπονήσεις, πονάει ακόμα και νομίζω ότι θα πάρει κάποιες εβδομάδες, μέχρι να τον δούμε ξανά στο γήπεδο» τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος κοντεύει να τρελαθεί με τα τόσα μαζικά προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν.
sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy