Ανέβηκε στην κορυφή η Βιγιαρεάλ

Στην κορυφή της La Liga ανέβηκε η Βιγιαρεάλ, συνεχίζοντας το πολύ καλό της ξεκίνημα, επικρατώντας της Χετάφε με σκορ 3-1.

Την πολύ καλή φόρμα που βρίσκεται επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η Βιγιαρεάλ που επικράτησε της Χετάφε, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, με σκορ 3-1 εκτός έδρας.

Ο Πάκο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ για το «κίτρινο υποβρύχιο» στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μάριο Γκασπαρ να του δίνει πάσα με κεφαλιά και τον Ισπανό φορ να περνάει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Σορία και να κάνει το 1-0. Η απάντηση της Χετάφε δεν άργησε να έρθει και στο 16΄  Αραμπάρι ισοφάρισε για την ομάδα του με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε ελάχιστα, με τον Τριγκέρος στο 17΄ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ, σκοράροντας σε κενή εστία, έπειτα από πολύ ωραία ομαδική συνεργασία. Στο δεύτερο ημlixρονο η ομάδα του Ουνάι Έμερι σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Αλκάθερ να φεύγει στην αντεπίθεση και να δίνει τη μπάλα στον Μορένο, που με δυνατό σουτ στο 62΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy