Αλίμονο αν κλείνουν οι γονείς τα σχολεία – Έντονη η αντίδραση Προδρόμου για την απόφαση του Συνδέσμου για το κλείσιμο της Σχολής Μιτσή

Αλίμονο εάν αποφασίζουν οι Συνδέσμοι Γονέων , για το κλείσιμο σχολείων σε παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OMEGA, ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.

« Στο υπουργείο παιδείας εφαρμόζονται πρωτόκολλα σε συνεννόηση με το υπουργείο υγείας, και προβλέπουν τι πρέπει να γίνει όταν υπάρχουν κρούσματα, οι αποφάσεις είναι συντεταγμένες, δεν αποφασίζουμε κατά βούληση, πουθενά δεν προβλέπεται ότι κλείνουν σχολεία, η ομάδα διαχείρισης περιστατικών είναι σε συνεννόηση με το Υπ.Υγείας και ενημερώνεται συνεχώς για τα κρούσματα»

Όσον αφορά την Εμπορική Σχολή Μιτσή τόνισε , πως το σχολείο παραμένει ανοιχτό και δεν τίθεται θέμα κλεισίματος τους. Αύριο, όπως ανέφερε όσοι δεν έχουν πάρει οδηγίες από το Υπ. Παιδείας να μείνουν σπίτι, θα πρέπει να πάνε στα σχολεία =, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

omegalive.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy