‘Έδωσε δικαίωμα … αλλά τελικά πήρε τη νίκη!

Νέα νίκη για την ΑΕΛ κόντρα στον Ερμή στο Τσίρειο με 2-1 που την ανεβάζει στη βαθμολογία και της δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΛ που δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην ομάδα του Ερμή να προσπαθήσει να απειλήσει. Με την κατοχή συντριπτικά υπέρ της η ΑΕΛ κατάφερε να πάει προηγούμενη με 1-0 στα αποδυτήρια όταν μετά από τακουνάκι ασίστ στο 14΄του Παπαφώτη από τη μικρή περιοχή, ο Τόρες δεν λάθεψε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” είχαν κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ όμως αυτό δεν έγινε και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου παρέμεινε στο 1-0.

Χωρίς αλλαγές αλλά με γκολ μπήκε η ΑΕΛ στην επανάληψη, με τον Παπαφώτη με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα στο 48΄. Μετά και το δεύτερο γκολ ο Ερμής ανέβασε απόδοση και έβγαινε πιο συχνά μπροστά έχοντας κάποιες προϋποθέσεις για να μειώσει στο σκορ. Τελικά στο 62΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ρουσιά στο 61΄. Προηγουμένως η ΑΕΛ έκανε την πρώτη της αλλαγή με τον Μαίντεβατς να μπάινει στη θέση του Μπάμπιτς.

Στο 64΄ο Αβράαμ μπήκε στον αγώνα στη θέση του Παπαφώτη, ενώ ο αγώνας πλέον πήρε δραματική τροπή. Ο Ερμής προσπαθούσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα, ενώ στο 77΄είχαμε την τρίτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Μηνά Αντωνίου να μπάινει στη θέση του Τόρες.

Στο 84΄η ΑΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως την κεφαλιά του Αντωνίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ερμή, όπως έκανε και στο 86΄στο σουτ του Αντωνίου αυτή τη φορά. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά αφού το σκορ ήταν “εύθραυστο”, με την ΑΕΛ να κρατά στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων και να παίρνει τη νίκη με 2-1 και αφού ο Ερμή έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κύπρου!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy