Στην 4η θέση με εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Δόξα

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΛ αυτή τη φορά κόντρα στη Δόξα εκτός έδρας με 2-1. Μια νίκη που τη φέρνει στους 15 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Αρκετά καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Μακάρειο μεταξύ της Δόξας και της ΑΕΛ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” προηγήθηκαν μόλις στο 2΄με τον Ριέρα ο οποίος αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στα δίκτυα.

Η ΑΕΛ πήρε την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτή που έλεγχε τον αγώνα για να φτάσουμε στο 34΄όταν μετά από συρτή σέντρα στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Σαντίκ με προβολή ισοφάρισε για τη Δόξα. Παρά τις όποιες προσπάθειες και από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που έδωσαν ένα γρήγορο ρυθμό στον αγώνα το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μετά από το ένα λεπτό καθυστερήσεων στο ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 58΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Αντάμοβιτς να παίρνει τη θέση του Παπαφώτη που έδειξε επηρεασμένος κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Στο 64΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια κάτω από το κέντρο ο Ντανίλο έφτασε έξω από την περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ έκανε το 1-2 για την ΑΕΛ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” κρατούσαν πλέον με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ στο 74΄έγινε η δεύτερη αλλαγή με τον Μηνά Αντωνίου να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Τόρες.

Το τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΛ με κατοχή της μπάλας κρατούσε εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα, ενώ στο 84΄ο Αβραάμ πήρε τη θέση του Μπάμπιτς. Στο 88΄είχαμε μια όμορφη απόκρουση από τον Βοζίνια σε απευθείας φάουλ της Δόξας κρατώντας το 2-1!

Μετά τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα της ΑΕΛ να πάιρνει μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Δόξα με 2-1.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy