Κλείνουν οι Ακαδημίες σε Λεμεσό και Πάφο, αναβολή αγωνιστικών υποχρεώσεων

Εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης στον αριθμό των περιστατικών COVID-19 που παρατηρείται τις τελευταίες 14 μέρες στην Κύπρο, αλλά και της διασποράς που καταγράφεται στην κοινότητα και λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη γεωγραφική κατανομή των περιστατικών όσο και την ποιοτική ανάλυση που έγινε μέχρι σήμερα το πρωί, το Υπουργικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρία υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, αποφάσισε τα ακόλουθα μέτρα που έχουν ως στόχο τον έλεγχο και την αποτροπή της περαιτέρω μετάδοσης και της διασποράς του ιού στην κοινότητα και την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για εφαρμογή έκτακτων μέτρων σε παγκύπρια βάση στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες: 

Αναστέλλονται όλες οι απογευματινές αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες παιδιών κάτω των 18 ετών (π.χ. ποδόσφαιρο, χορός, κολύμπι, πολεμικές τέχνες, θέατρο, χορωδία, κτλ).

Αναστέλλονται οι αγώνες των αθλητικών πρωταθλημάτων αθλητών κάτω των 18 ετών των ομάδων, των οποίων η έδρα είναι στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα με έδρα την Επαρχία Λεμεσού ή Πάφου αγωνίζεται με ομάδα της Επαρχίας Λευκωσίας, ο αγώνας αναβάλλεται μέχρι τη λήξη των μέτρων.

Με βάση τις πιο πάνω αποφάσεις και μέχρι τις 9 Νοεμβρίου δεν θα έχουμε αγώνες, προπονήσεις και ότι αφορά αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy