“Ο καθένας βλέπει τα του οίκου του, το έχουμε ξαναδεί το έργο…”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο της αναβολής του παιχνιδιού με τον Εθνικό:«Δεν έχουμε καμιά ενημέρωση επί του θέματος. Περιμένουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ. Είναι θέμα απόφασης των αρμοδίων. Ο καθένας βλέπει τα του οίκου του. Γιατί να υποχρεωθούμε να αγωνιζόμαστε Τετάρτη και Κυριακή από Ιανουάριο μέχρι Μάιο; Το έχουμε ξαναδεί το έργο με την ομάδα μας να δίνει πολλά παιχνίδια. Δεν υπάρχουν και διαθέσιμες ημερομηνίες. Αν ο Απόλλων έχει το πρόβλημα, θα εξευρεθούν ημερομηνίες; Δεν είναι εύκολη διαχείριση. Είμαστε σε αδράνεια πολλές μέρες».

Για την ενδεκάδα:«Αυτά είναι καθαρά θέματα προπονητή. Άλλοι κάνουν ειδικά προγράμματα, άλλοι μέρος του κανονικού. Ο προπονητής θα επιλέξει τους καλύτερους».

Για Σαλάι και προγραμματισμό: «Δεν έχουμε κάποια νέα κρούση για τον Σαλάι. Το ρόστερ θεωρώ πως έκλεισε».

Για τον Ράιτσικ, νέο μέλος της Εταιρείας: «Ο κ. Ράιτσικ έχει πολύ μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα και θα μας βοηθήσει στο οργανόγραμμα της εταιρείας, παρά το νεαρό της ηλικίας του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy