Με Σάλαι πήρε τη νίκη πρόκριση!

Σ΄ένα παιχνίδι με πολύ σκοπιμότητα και χωρίς ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει τη νίκη πρόκριση με στο “Γεντί κουλε” κόντρα στον ΟΦΗ στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον οι “γαλάζιοι” θα υποδεχθούν τη Λεχ Πόζναν την ερχόμενη Πέμπτη(24/9) στο ΓΣΠ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το σημαντικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Ο Απόλλωνας δεν πατούσε καλά και στο 42΄ο Δημητρίου έσωσε τους “γαλάζιους” αποκρούοντας το σουτ μέσα από την περιοχή του Φιγκουερέδο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 χωρίς χρόνο καθυστερήσεων.

Με αλλαγές ξεκίνησε ο Απόλλωνας το 2ο ημίχρονο με τους Μπένσοπ και Πίττα να παίρνουν τις θέσεις των Ματέι και Πέδρο. Στο 50΄ήρθε το γκολ για τον Απόλλωνα με τον Νταμπό να παίρνει την προωθημένη μπαλιά από τον Γιούστε, που μετά από ατομική ενέργεια του μέσα στην περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ στο Σάλαι που βρέθηκε στην περιοχή και σκόραρε κάνοντας το 0-1.

Μετά και το γκολ η ομάδα του Απόλλωνα έλεγχε πλήρως τον αγώνα και κρατούσε μακριά από την εστία του τον ΟΦΗ με σχετική ευκολία. Στο 79΄έγινε η τρίτη αλλαγή των “γαλάζιων” με τον Γιαννιώτα να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Νταμπό. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα διαχειρίζονταν πολύ καλά το υπέρ τους αποτέλεσμα με τον χρόνο να κυλά εις βάρος του ΟΦΗ.

Μετά και τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, χωρίς να υπάρξει το οτιδήποτε, ο Ιταλός διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα που βρήκε τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη πρόκριση με 1-0 και να βλέπει πλέον τη Λεχ Πόζναν στο 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy