Αγιομαμίτης: “Ο ΟΦΗ δεν χάνει στο Ηράκλειο, θα προκριθεί έστω και δύσκολα”

O παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ (αλλά και του Απόλλωνα Λεμεσού) Άκης Αγιομαμίτης μίλησε από την Κύπρο στον Αthletic Radio 104,2 χρίζοντας τον φαβορί λόγω του “Γεντί Κουλέ”. “Αυτό το γήπεδο ακόμα και χωρίς κόσμο δίνει άλλο αέρα στον ΟΦΗ” τόνισε μεταξύ άλλων ο Κύπριος πρώην παίκτης του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Αγιομαμίτης στον Athletic Radio 104,2

Για την κλήρωση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα: “Είναι δύο ομάδες που αγωνίστηκα και είναι εκείνες που βρίσκονται στην καρδιά μου και είναι παράξενο για εμένα που θα τις δω να είναι αντιμέτωπες σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι καλή κλήρωση και για τις δύο ομάδες, είναι άλλη χάρη να παίζουν αντιμέτωπες μια ελληνική και μια κυπριακή ομάδα”.

Για τον Απόλλωνα Λεμεσού: “Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που παίζει καλό και στρωμένο ποδόσφαιρο, οι γραμμές του έχουν κοντινές αποστάσεις και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα με συνεχόμενες παρουσίες στους ομίλους του Europa League και αυτό του έχει δώσει μεγάλη εμπειρία. Πιστεύω πως δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον περσινό και τον φετινό Απόλλωνα, είναι μια ομάδα που διαθέτει μεγάλη ομοιογένεια”.

Για την παρουσία του στο πρωτάθλημα Κύπρου: “Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έφερε μια νίκη και μια ισοπαλία. Όντως στα πρώτα ματς έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο, είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις παίκτες. Δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά είναι νωρίς ακόμα”.

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Απόλλωνα: “Είναι μια ομάδα που έχει καλή κατοχή της μπάλας και παίκτες που είναι καλοί χειριστές. Προσπαθεί να ξεκινήσει το παιχνίδι του από την άμυνα, χαίρεσαι να τον βλέπεις τον Απόλλωνα και από όσο έχω παρακολουθήσει τον ΟΦΗ, πιστεύω πως έχει την ίδια φιλοσοφία. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που διαθέτει μεγάλη ταχύτητα στον τρόπο παιχνιδιού του”.

Για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: “Δεν πιστεύω ότι είναι φαβορί ο Απόλλωνας, ο ΟΦΗ έχει δυνατότητες και τσαμπουκά για να χτυπήσει κάθε παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δουλεύει οργανωμένα. Σίγουρα, ο Απόλλωνας διαθέτει εμπειρία όμως σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και παίζει ρόλο η φόρμα που θα είναι ο καθένας, είναι ευρωπαϊκά ματς και του δίνουν άλλη ψυχολογία. Πιστεύω πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι με χαμηλό σκορ”.

Για το ότι ο ΟΦΗ θα παίξει στην έδρα του αλλά χωρίς κόσμο: “Πιστεύω πως εφόσον το παιχνίδι θα γίνει στο Ηράκλειο τότε ο ΟΦΗ θα δυσκολευτεί αλλά θα περάσει. Το “Γεντί Κουλέ” είναι κάστρο και προσφέρει στους παίκτες άλλα συναισθήματα. Εδώ έπεφταν κορμιά στις προπονήσεις που γίνονταν δίχως κόσμο. Ακόμα και δίχως κόσμο, αυτό το γήπεδο είναι τόσο δυναμικό που συνεχίζει να προσφέρει παλμό στον ΟΦΗ. Πιστεύω πως δεν χάνει ο ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο και θα προκριθεί έστω και δύσκολα”.

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ και η Κρήτη είναι στην καρδιά μου. Ο ΟΦΗ είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για εμένα, έχει σημαδέψει όχι μόνο την καριέρα μου αλλά και ολόκληρη την ζωή μου”.

gentikoule.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy