Συνέλαβαν μεθυσμένο πιλότο λίγο πριν απογειωθεί από τις Βάσεις Ακρωτηρίου

Συνελήφθη πιλότος αεροσκάφους στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου λίγο πριν απογειωθεί, αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο πιλότος του αεροσκάφους Voyager εντοπίστηκε μεθυσμένος κατά τον έλεγχο από την στρατιωτική αστυνομία των Βάσεων.

Μάλιστα, βρισκόταν στον διάδρομο απογείωσης, έτοιμος να αναχωρήσει.

Ο πιλότος και το πλήρωμα του αεροσκάφους συνελήφθησαν μετά από αλκοτέστ που έγινε κατά τον έλεγχό τους. Στην συνέχεια οδηγήθηκαν σε κέντρο κράτησης.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο εσωτερική πληροφόρηση, αναφέρει ότι υπήρχαν πληροφορίες για ένα πάρτι το προηγούμενο βράδυ, ενώ κάποιος έβαλε για πλάκα φωτιά.

Στη συνέχεια, άτομο που ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκαναν όσοι διασκέδαζαν, ανέφερε το περιστατικό στους ανώτερους, οι οποίοι διέταξαν τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Όταν ανακάλυψαν ότι το μεθυσμένο πλήρωμα επρόκειτο να πετάξουν την επόμενη μέρα έπρεπε να ενημερώσουν τους ανώτερους τους, διότι σε αυτό το στάδιο υπήρχε σοβαρό ζήτημα ασφαλείας, αναφέρει η DailyMail.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Βρετανικές Βάσεις επιβεβαίωσαν το περιστατικό την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για την φύση της αποστολής του Voyager.

«Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό στο Ακρωτήρι, αλλά δεν θα ήταν σωστό να το σχολιάσουμε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διερεύνηση», δήλωσε στη DailyMail εκπρόσωπος τύπου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy