“Να κιτρινίσουμε και πάλι την κερκίδα μας, να θυμίσουμε τις παλιές εποχές”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, η εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κάλεσμα που κάνουν στον κόσμο: «Βλέπουμε μια μεγάλη κινητοποίηση από τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι αύριο αυτό και να δούμε γεμάτη την κερκίδα. Ο κ. Σοφοκλέους έχει ρίξει την τιμή στα πέντε ευρώ. Δίνουμε και δωρεάν εισιτήρια για τη Δυτική, στις γυναίκες που θα έρθουν με παιδιά. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο της ΑΕΛ. Ελπίζω να καταφέρουμε να κιτρινίσουμε και πάλι την κερκίδα μας και να θυμίσουμε τις παλιές εποχές».

Για το ότι περιμένει και ο Ντούσαν Κέρκεζ να δει τον κόσμο να επιστρέφει: «Είναι ο διακαής πόθος του να ζήσει ξανά τον κόσμο της ΑΕΛ, όπως τον έζησε ως ποδοσφαιριστής. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα που υπάρχουν. Κάνουμε ότι μπορούμε και με ένα σωστό προγραμματισμό, θέλουμε τον κόσμο μας, για να πάρουμε δύναμη».

Πόσο κόσμο περιμένετε; «Μέχρι στιγμής έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα περσινά εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Υπάρχει ανταπόκριση και θετικό κλίμα».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε τα θέματα με τους Ντανίλο και Γκαζαριάν, οι οποίοι είναι αμφίβολοι. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».

Για τη δυσκολία του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχουμε καλή απόδοση. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει η ομάδα. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Θα χρειαστεί να είμαστε σοβαροί και προσεχτικοί για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε κλείσει στο κομμάτι των μεταγραφών. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα προκύψει κάτι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy