Πολύ σοβαρό ατύχημα με jet ski στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο ο τραυματίας

Πολύ σοβαρό ατύχημα με jet ski σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού, σημειώθηκε το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό δύο πρόσωπα βρίσκονταν πάνω στο jet sky, ενώ κάτω από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμή αίτια προήλθε ο τραυματισμό άντρα που φέρεται να ήταν συνεπιβάτης.

Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Επιπλέον οι Αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια πρόκλησης του ατυχήματος.

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού αναφέρθηκε στο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα.

Η ανάρτηση

Σήμερα σε περιστατικό με πνιγμό η ώρα 16.30 περίπου ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες  στο ΛΕΜ 8 ( LA Isla).

Συγκεκριμένα σε σημείο απέναντι από το Ξενοδοχείο Poseidonia γύρω στα 300 μέτρα από την Ακτή και ένα χιλιόμετρο από το Ναυαγοσωστικό σημείο εντοπίστηκε αλλοδαπός άνδρας γύρω στα 45 ετών στο νερό.

Ζητήθηκε η βοήθεια των ναυαγοσωστών οι οποίοι ανέσυραν τον άνδρα σε σκάφος και άμεσα ξεκίνησαν καρδιοαναπνευστικη αναζωογόνηση η οποία συνεχίστηκε και έξω με την χρήση απιδινωτή και οξυγόνου μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο. Το οποίο και τον παρέλαβε.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy