Παλικαρίσιος βαθμός στο ΓΣΠ για την Καρμιώτισσα

Πολύ καλή παρουσία από τη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα στην πρεμιέρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας που κατάφερε να πάρει το ένα βαθμό της ισοπαλίας αφού εξήλθε ισόπαλη 2-2.

Αρκετά καλά μπήκε η Καρμιώτισσα στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δείχνοντας να μην τη φοβίζει η παρουσία της στην Α΄κατηγορία. Παρά το καλό της ξεκίνημα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού δέχθηκε κάποια πίεση από τον ΑΠΟΕΛ, στο 14΄με τον Μπεν Σαχάρ να σκοράρει για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 20΄με τον Ίσμαηλ Σάσι ισοφάρισαν και κατάφεραν να τελειώσουν το ημίχρονο στην ισοπαλία.

Στην επανάληψη και πάλι η Καρμιώτισσα μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και ήταν αυτή που έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Χατζηβασίλη στο 53΄να μην βρίσκει όπως ήθελε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίκτυα. Στο 73΄ο ΑΠΟΕΛ πέρασε μπροστά στο σκορ ξανά με κεφαλιά του Σάντος για να ισοφαρίσει η Καρμιώτισσα με τον Χρίστου δύο λεπτά αργότερα με ωραίο ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά και την ισοφάριση όπως ήταν φυσιολογικό οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν πίεση που όμως τη διαχειρίστηκαν αρκετά καλά προσπαθώντας να βγουν στις αντεπιθέσεις. Μετά και το τέλος των τριών λεπτών καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να αντέχει και να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy