Άλλες τρείς προσθήκες στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα συνεχίζεται η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να επιθυμεί την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού αμυντικού (κατάλογος Β’).

Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες της διοίκησης για κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού το κασέ τους ήταν υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα των “γαλάζιων”.

Στον Απόλλωνα ευελπιστούν πως ο Σακέτι θα είναι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή για τα παιχνίδια της Εθνικής στο National League αρχές Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να κυπριοποιηθεί και να ανοίξει άλλη μια θέση στο κατάλογο Α’. Η μεταγραφική περίοδο κλείνει 15 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μία θέση κενή στον κατάλογο Α’.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι έχουν καθυστερήσει λίγο στα θέματα προγραμματισμού στους “γαλάζιους”, αφού το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα και την Πέμπτη η ομάδα δίνει το πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχουν γίνει τρεις προσθήκες Νταμπό, Ντιγκινί και Φιλιώτης, ο Μαλλεκίδης πήγε δανεικός και απομένουν άλλες τρεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Να θυμίσουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στους πρώτους δύο αγώνες πρωταθλήματος δεν θα έχει ο Γιαννιώτας, ο οποίος κουβαλά δύο αγωνιστικές τιμωρίας, ενώ ο Χάμπος θα είναι εκτός σίγουρα από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα και από το παιχνίδι με τη Saburtalo στο ΓΣΠ.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Ευρωπαϊκό παιχνίδι κάνει ο Μπένσοπ, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο φιλικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και θα είναι εκτός από το παιχνίδι με την Δόξα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται τι θα γίνει με το θέμα Ενσούε και αν θα αλλάξει η κατάσταση, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται αλλά προπονείται κανονικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy