Καμπανάκι κινδύνου τα νέα κρούσματα στην Κύπρο – Ανησυχία ενόψει Δεκαπενταύγουστου

25 νέα κρούσματα COVID 19, ανακοινώθηκαν χθες από το Υπουργείο Υγείας, ενώ μετά από αρκετό καιρό ανακοινώθηκε και  θάνατος.

Ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων στις Ελεύθερες Περιοχές  ανέρχεται στα 1,277, την ίδια ώρα που στις αρμόδιες υπηρεσίες παρατηρείται έντονη ανησυχία λόγω των ασυμπτωματικών με έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Το Υπουργείο Υγείας τονίζει ότι πρέπει να «τηρούμε πιστά και με μεγάλη προσοχή τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο και ιδιαίτερα να περιορίζουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις επαφές μας και τις κοινωνικές μας συναναστροφές».

Την ίδια ώρα επί ποδός βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου καθώς επικρατεί ανησυχία για τις εξορμήσεις πολιτών αλλά και τις συναθροίσεις, με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες αλλά και την Αστυνομία να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε μια προσπάθεια να τηρούνται όλα τα διατάγματα που αφορούν την αναχαίτηση του COVID 19.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy