Ο πιο θερμός Ιούλης όλων των εποχών ο φετινός – Τι αναμένουμε τις επόμενες μέρες

Ο πιο θερμός Ιούλης όλων των εποχών φαίνεται να είναι ο φετινός, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο Φίλιππος Τύμβιος, Ανώτερος Λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Τύμβιος σημείωσε πως το θερμόμετρο έχει φτάσει στους 40 βαθμούς κελσίου, ενώ αναμένεται η θερμοκρασία να φτάσει μέχρι τους 42, θερμοκρασία η οποία θα επικρατεί και αύριο Παρασκευή.

Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο ο κ. Τύμβιος ανέφερε πως θα δούμε πτώση στην θερμοκρασία καθώς και νεφώσεις από το απόγευμα, με τη θερμοκρασία να πέφτει μέχρι τους 38 μέχρι τη Δευτέρα

Μάλιστα ο κ. Τύμβιος πρόσθεσε πως αυτός ο Ιούλιος καταγράφεται ως ο πιο θερμός αναφέροντας: «Μόνο τρεις μέρες τις τελευταίες 35 μέρες, είμασταν σε θερμοκρασίες κάτω της κανονικής, όλες τις υπόλοιπες είμαστε ψηλότερο και αυτό είναι κάτι που παρατηρείται παγκόσμια. Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος μήνας είναι ο θερμότερος που έχει καταγραφεί ποτέ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy