Προηγήθηκε ο ΟΦΗ, το γύρισε ο ΠΑΟΚ

O OΦΗ προηγήθηκε στην Τούμπα με γκολ του Νέιρα στο 49′, αλλά ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον 18χρονο Χρήστο Τζόλη, ανέτρεψε το σκορ και έφτασε στην πρώτη νίκη του στα play offs, με 3-1.

Ο νεαρός ισοφάρισε στο 58′, ο Ακπομ με εύστοχο πέναλτι στο 90′ (αχρείαστο μαρκάρισμα του Νάστου στον Αγγλο φορ) πέτυχε το 2-1 και ο Ελ Καντουρί στο 90′ + 9′ «σφράγισε» την επικράτηση του Δικέφαλου.

Υπό το βλέμμα του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Όλαφ Ρέμπε, ο ΠΑΟΚ ήθελε να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα απουσιών και κόντρα στον ΟΦΗ να πετύχει την πρώτη νίκη στα πλέι οφ.

Το έκανε μέσω… VAR χάρη στα γκολ του νεαρού Τζόλη, του Άκπομ και στο φινάλε του Ελ Καντουρί.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κλήθηκε να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες (Βιεϊρίνια, Πέλκας, Μίσιτς, Κρέσπο, Αουγκούστο, Ζαμπά) στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των playoffs.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεκίνησαν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελούταν από τους Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, και Γιαννούλη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρέθηκαν, όπως και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι Ελ Καντουρί και Εσίτι, ενώ στα άκρα οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ. Στην κορυφή της επίθεσης και πάλι ήταν ο Άκπομ, ενώ από πίσω του ξεκίνησε ο Λάμπρου.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy