“Θα παλέψω για να αξίζω μια κλήση στην Εθνική ομάδα, αυτό είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή”

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sportklub.rs παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μομσίλο Ράσο, ο οποίος αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος, στη θητεία του στην ομάδα της Λεμεσού αλλά και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

“Μια περίεργη περίοδος είναι πίσω μας. Ήμασταν σε καραντίνα στο σπίτι για περισσότερο από δύο μήνες και μετά πάρθηκε η απόφαση ότι η σεζόν δεν θα συνεχιστεί, και έτσι επιστρέψαμε στο σπίτι μας να δούμε τις οικογένειες μας και θα επιστρέψουμε στην Κύπρο στα μέσα Ιουλίου, επειδή το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Αύγουστο”.

Για την θητεία του στην ΑΕΛ:

“Αυτή είναι η δεύτερη μου σεζόν στη Λεμεσό, έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Πέρσι κερδίσαμε το κύπελλο, αλλά ειλικρινά είμαι πιο ευχαριστημένος με τη φετινή σεζόν επειδή είχα σημαντικό ρόλο στην ομάδα και έπαιζα συνέχεια. Γι’ αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμένα που η σεζόν διακόπηκε γιατί είμαι σίγουρος ότι θα κερδίζαμε μια θέση στην Ευρώπη και θα υπερασπιζόμασταν το τρόπαιο του Κυπέλλου. Είναι φανερό σε εμένα ότι η Ομοσπονδία πήρε μια λογική και αναμενόμενη απόφαση, επειδή η υγεία πάντα ήταν και παραμένει πρώτη απ’ όλα”.

Για την Εθνική που ήταν στην κλήση για τα φιλικά με Λιθουανία και Λουξεμβούργο αλλά ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού:

“Έπαιξα για όλες τις μικρότερες Εθνικές του Μαυροβουνίου οπότε είναι λογικό για εμένα να πιστεύω, να θέλω και να ονειρεύομαι να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Ξέρω πως θα τα καταφέρω να μπω στην Εθνική. Οι καλές εμφανίσεις είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσεις κλήση από τον προπονητή. Αυτό το έμαθα όταν ήμουν μικρότερος. Από εμένα εξαρτάται να συνεχίσω να παίζω καλά και συχνά στην ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι η δουλειά, η προσπάθεια, οι θυσίες και η υπομονή θα ανταμειφθούν. Θα παλέψω και αξίζω μια κλήση στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy