Συμφωνία Κέρκεζ-ΑΕΛ, έμειναν οι υπογραφές

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 παραχώρησε σήμερα(6/5) ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους και σε ερώτηση αν έχει συμφωνήσει με τον Ντούσαν Κέρκεζ απάντησε:

“Είμαστε συμφωνημένοι. Πρέπει να βρεθούμε για να υπογράψουμε τα συμβόλαια. Απαγορεύεται να κινούμαστε τώρα(γέλια), πρέπει να στείλουμε SMS να πάμε στα μωρά. Έχουμε να πάμε σούπερμαρκετ, ψάρεμα, να πάμε στο χωριό. Πόσα SMS να στείλουμε;(γέλια). Ελπίζω να κατάλαβαν όλοι αυτό που θέλω να πω και πως το θέμα δεν είναι τα συμβόλαια. Πάνω από όλα είναι η υγεία. Όποιος θέλει να παίξει, ας υπογράψουν το χαρτί και να πάρουν τις ευθύνες. Όποιος και να ονομάζεται, είτε είναι ΚΟΠ είτε ποδοσφαιριστής. Δεν μιλούμε για αστεία πράγματα. Όποιος το καταλάβει διαφορετικά αυτό το θέμα, απλά έχουμε διάσταση απόψεων. Εμείς οι ΑΕΛίστες, άνθρωπος ελεύθερος, Λεμεσιανός, εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy