Σαρώνει τα βραβεία η Κατερίνα Ζακχαίου(video,pic)

Η Κατερίνα Ζακχαίου αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η Κύπρια διεθνής κεντρική σημείωσε 14 πόντους (9/14 επιθέσεις, 5 μπλοκ) στη 14η συνεχή νίκη της ομάδας της στο πρωτάθλημα και δεύτερη εφετινή επί των «πρασίνων». Η Ζακχαίου γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1998 στη Λεμεσό και έχει ύψος 1,92. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και το 2016 πήγε στην Ελλάδα για τον Πανναξιακό. Μετά από μία περίοδο στο σύλλογο της Νάξου μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Ύστερα από 14 αγωνιστικές στη Volleyleague Γυναικών η Κατερίνα Ζακχαίου μετρά τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλη κεντρική στην κατηγορία (140), ενώ είναι πρώτη και στον τομέα των μπλοκ, με 55.

H Kύπρια κεντρική μετά τον αγώνα με τον Παναθηναικό, κατέκτησε το πρώτο βραβείο πολυτιμότερης αθλήτριας μέχρι στιγμής στη καριέρα της και το αφιέρωσε στις συμπαίκτριες λέγοντας. “Η διάκριση αυτή είναι κάτι που θέλει κάθε αθλήτρια. Βέβαια δεν ήταν κάτι που το σκεφτόμουν. Αυτό που σκέφτομαι και με νοιάζει είναι να παίζω καλά σε όλα τα παιχνίδια και να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει νίκες. Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου, γιατί χωρίς αυτές δεν θα το πετύχαινα”.

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
“Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ μπήκε πολύ δυναμικά. Εμείς δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και παρόλο που το χάσαμε, ήμασταν πολύ κοντά και είχαμε και δύο σετ μπολ. Μετά παίξαμε μυαλωμένα, δεν κάναμε λάθη και δεν δώσαμε άλλη ευκαιρία στον αντίπαλο να… πάρει αέρα”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague: “Είναι η 4η χρονιά που παίζω στην Ελλάδα και το φετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο. Έχει πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και δεν υπάρχει το περιθώριο για λάθος. Δίνουμε δυνατούς αγώνες και αυτό μας βοηθάει να έχουμε τον απαραίτητο ρυθμό για τους αγώνες της Ευρώπης. Δεν συγκρίνονται βέβαια, όμως σε βοηθάει να παραμένεις συγκεντρωμένος συνεχώς”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy