“Δικαίωμα τους να διαμαρτύρονται, τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Δόξας και Μολ, Γιαννιώτας”

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου εκπρόσωπος Τύπου μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα και τις δηλώσεις Κίκη Φιλίππου για την διαιτησία.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε τις μόνιμες απουσίες μας. Θα ενημερώσουμε εντός της ημέρας για Μάρκοβιτς, Γκακπέ και Μολ. Στην τελευταία προπόνηση θα δούμε κατά πόσον θα υπολογίζονται οι Μπένσοπ και Νσούε, που είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Στην επαναξιολόγηση δεν φάνηκε κάτι το ανησυχητικό».

Για τον Μολ: «Το Σάββατο φεύγει για την Ελβετία. Υπάρχει η γνωμάτευση και έχει εκπονηθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Στην Ελβετία θα επισκεφτεί ένα εξειδικευμένο κέντρο για να συνεχίσει την αποκατάσταση του».

Για το αν θα αντικατασταθεί ο Μολ: «Δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα, και θα προχωρήσουμε όπως είμαστε μέχρι νεοτέρας».

Για τον Γιαννιώτα: «Αναμένουμε να δούμε αν θα υπολογίζεται. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ακόμα. Έχει παραπεμφθεί. Έχει εκτίσει την ποινή του, και κανονικά θα έχει το δικαίωμα και στον επαναληπτικό με τον Εθνικό, αφού την Τετάρτη θα εκδικαστεί η υπόθεση του από τον Αθλητικό Δικαστή».

Για τι δηλώσεις Κίκη Φιλίπου για την διαιτησία: «Είναι δικαίωμα τους, δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Αλίμονο όποτε ο άλλος αισθάνεται αδικημένος να παρεμβαίνει ο άλλος για να του πει να σιωπήσει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy