browsing Tag


«Υπερπρωταθλητές» Τουρκίας Μπακασέτας και Σιώπης

Το δεύτερο τρόπαιό τους με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ πανηγύρισαν οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, καθώς, μετά τον τίτλο του πρωταθλητή της περσινής σεζόν, «σήκωσαν» το βράδυ του Σαββάτου (30/7) και το Σούπερ Καπ Τουρκίας, μετά το…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy