browsing Tag


Η αποστολή της Ολλανδίας για το EURO 2020

Την τελική 26άδα της εθνικής Ολλανδίας για το EURO 2020 ανακοίνωσε σήμερα ο Φρανκ Ντε Μπουρ. Σε σχέση με την προεπιλογή, από την αποστολή των "οράνιε" αποκλείστηκαν ο Στέφεν Μπεργκβάιν της Τότεναμ, ο Μάρκο Μπίζοτ της Αλκμααρ, ο Χανς…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy