browsing Tag


Κυρίαρχος ο Ελ Αραμπί

Συνολικά 155 ποδοσφαιριστές πέτυχαν τα 404 γκολ από τα 411 του πρωταθλήματος, αφού τα επτά ήταν αυτογκόλ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι και φέτος ο πρώτος σκόρερ και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι στα πλέι οφ, αφού έχει σχεδόν διπλάσια γκολ…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy